Suomeksi På svenska In English

Lyhtykivet

Pronssinen valettu lyhtykehys muistomerkissä muodostaa tunnelmallisen kokonaisuuden. Lyhtykivet ovat saavuttaneet suuren suosion niiden ilmeikkyyden sekä käytännöllisyyden vuoksi.

Lyhtykivessä kynttilä voi palaa rauhassa tuimallakin tuulella. Auringonpaisteessa lyhtykiven lasi antaa kaunista kullankeltaista valoaan ilman kynttilää.

Lyhtykehyksistä saadaan yksilöllisiä valitsemalla erilaisista kehys- värisävy-, koriste- ja lasivaihtoehdoista sopiva yhdistelmä. Kaikissa Kaavin kiven läpi kiven menevissä lyhtyrakenteissa on kestävä takaluukku, jossa on ruostumaton ja jäätymätön saranointi. Mallistoomme kuuluu myös muistomerkkejä, joissa on käännettävä lyhtyrakenne. Käännettävässä lyhdyssä lyhdyn toisella puolella on runo, joka voidaan kääntää esille silloin kun lyhtyä ei käytetä. Lyhdyissä poltetaan ainoastaan lyhty- tai öljykynttilöitä.

Muistomerkin hintaan sisältyvät kuljetus, asennus sekä kahden vuoden oikaisutakuu. Haemme myös muistomerkille tarvittavat luvat seurakunnasta.

Lue tarkemmat toimitusehdot täältä.

Ilkivaltatakuu

Hankkiessanne hautamuistomerkin Kaavin Kiveltä on Teillä mahdollisuus ottaa muistomerkille ilkivaltatakuu. Takuu ilkivallan varalle on maksullinen ja voimassa 5 vuotta hautamuistomerkin asennuspäivästä lukien.

Lue tarkemmat takuuehdot täältä.

Kuvakortisto

Tutustu valmistamiimme hautamuistomerkkeihin täällä.

hautakivet:

×
×