Suomeksi På svenska In English

Lohkotut kivet

Lohkotut sivut luovat muistomerkille luonnollisen ilmeen. Jokainen lohkoreuna on erilainen ja yksilöllinen, koska muistomerkin lohkominen on täysin käsityötä. Vain ammattimainen lohkoja saa kiven lohkeamaan linjakkaasti haluamallaan tavalla.

Joissakin lohkokivissä on lyhtyrakenne. Lyhtykivessä kynttilä palaa rauhassa tuimallakin tuulella. Kaikissa lyhtyrakenteissa on kestävä takaluukku, jossa on ruostumaton ja jäätymätön saranointi. Kaikkia lyhtyjä saa myös edestä aukeavina.

Uutuutena esittelemme timanttiharjatun kiven pinnan, joka on esillä malleissa 691 ja 692. Timanttiharjaus tuo muistomerkkiin hillityn mattamaisen pinnan ja elävän pintastruktuurin.

Muistomerkin hintaan sisältyvät kuljetus, asennus sekä kahden vuoden oikaisutakuu. Haemme myös muistomerkille tarvittavat luvat seurakunnasta.

Lue tarkemmat toimitusehdot täältä.

Ilkivaltatakuu

Hankkiessanne hautamuistomerkin Kaavin Kiveltä on Teillä mahdollisuus ottaa muistomerkille ilkivaltatakuu. Takuu ilkivallan varalle on maksullinen ja voimassa 5 vuotta hautamuistomerkin asennuspäivästä lukien.

Lue tarkemmat takuuehdot täältä.

Kuvakortisto

Tutustu valmistamiimme hautamuistomerkkeihin täällä.

hautakivet:

×
×