Suomeksi På svenska In English

Kalla-tuoteperhe

KALLA-TUOTEPERHE

Kalla-sarja on uusi tyylikäs tulokas suomalaiseen hautajaisperinteeseen. Suunnittelija Ritva-Liisa Pohjalainen on saanut inspiraationsa sarjaan kallan kukasta, sen sulavan linjakkaasta ja minimalistisesta muodosta.

Tuoteperheeseen kuuluvat arkku, uurna, muistoesine, muistokoru sekä hautakivi. Kromatusta pronssista valmistettu Kalla-koriste aloittaa matkan siunaustilaisuudessa arkkuun kiinnitettynä. Arkusta se jatkaa matkaa tuhkauksen yhteydessä uurnaan ja uurnasta edelleen omaiselle jäävään muistoesineeseen. Sama Kalla-koriste toistuu myös muistomerkin sekä muistokorun symbolina. 

Muistomerkin materiaali on kotimaista spektroliittia, Kalla-koriste ja sukunimi ovat laadukasta kotimaista kromattua pronssivalua, etunimet ovat kaiverretut ja hopeamaalatut. Suunnittelija kuvaa hautakiveä seuraavasti: ”Muistomerkkiä koristaa kaksi Kallaa. Suunnittelemassani kokonaisuudessa Kalla symboloi avioparin ja suvun yhteistä taivalta.”

Kalla-sarjan tuotteet voi tilata yhtenä kokonaisuutena tai erikseen. Saatavissa hautaustoimistoista ympäri Suomen.

Lisätietoja arkusta ja uurnasta löytyy SHT-Tukun nettisivuilta www.sht-tukku.fi 

Muistomerkistä lisätietoa löytyy täältä

Muistoesineestä lisätietoa löytyy täältä

Kaulakorusta lisätietoa löytyy täältä

Kalla-tuoteperheen esittelyvideolla Ritva-Liisa Pohjalainen kertoo sarjan suunnittelusta. Video käynnistyy klikkaamalla kuvaa.

hautakivet:

×
×